Skönhetsprodukter du inte får missa

Snart är årets största shoppinghelg här och då har du möjlighet att handla smink och skönhet till rabatterade priser. Kanske har du redan spanat in vilka produkter du vill ha, eller så letar du fortfarande efter tips som kan passa dig. Oavsett vilken kategori av produkter du letar efter är det viktigt att vara förberedd och säker på att du faktiskt behöver produkterna du beställer hem. För även om vi kan lockas av billiga priser är det viktigt att köpa sådant vi faktiskt är i behov av och vad är då bättre än att göra det under Black Friday?

Om du är ute efter bra hudvård till låga priser ska du spana in Daystyle – auktoriserad återförsäljare av skönhet online. Här hittar du skönhetsprodukter från märken som VERSO, Akademikliniken, dermalogica, Mantle och Xlash. Spana in vår lista med populära produkter som kanske kan locka!

Hudvårdsprodukter till bra pris

  • Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask är en trippelverkande och exfolierande enzymmask som aktivt jobbar på att ta bort döda hudceller och ger direkt huden en jämnare hudton med en strålande lyster. Produkten peelar din hud på tre nivåer/sätt med hjälp av AHA-syra, enzymer från pumpa och kristaller av aluminiumoxid. Tack vare det jämnas hudtonen ut samtidigt som texturen förbättras och din hud får mindre synliga fina linjer och rynkor. Produkten är även berikad med vitamin C som ger huden en extra boost med glow och lämnar huden med en klar och fräsch finish. Perfekt för en trött och livlös hud och den passar alla hudtyper!
  • Verso Body Peel! Med regelbunden användning av Versos nya Body Peel kommer huden på kroppen boostas med massor av lyster och glow utan spår av torrhet. Med den här peelingen försvinner gamla hudceller som har gjort sitt på huden. Du kommer därefter uppleva en mer strålande hud som lättare tar upp efterföljande lotion för att hålla kroppen återfuktad länge. En perfekt produkt nu under vinterhalvåret när huden lätt blir trött och glåmig. Exfolierande ingredienser kan också lösa upp tilltäppta porer vilket gör det lättare för huden att andas.
  • Elemis Clarifying Serum är ett nytt balanserande serum som tar bort ojämnheter och motverkar finnar i ansiktet, vilket gör den perfekt för fet hud som har tendens att få breakouts. Produkten är skonsam och fungerar därför utmärkt för daglig användning. Den återfuktar och tar bort överflödigt talg samtidigt som synliga ojämnheter slätas ut.
  • Dermalogica Daily Glycolic Cleanser är en ny produkt på marknaden som rengör ansiktet samtidigt som den exfolierar. Det är en lätt löddrande rengöring som lämnar huden återfuktad och ren för efterföljande hudvårdsprodukter som ansiktsvatten, serum och dag-/nattkräm. Rengöringen tar skonsamt bort smuts och smink som har kapslats in i huden under dagen. Det här görs utan att hudens fuktbarriär rubbas. Rengöringen passar alla hudtyper och är extra bra för den som vill få in en mild exfoliering i sin dagliga hudvårdsrutin.
  • Exuviance Overnight Transformation Complex är en av Exuviance mest populära produkter och vi förstår verkligen varför. Det är en nattkräm som passar alla hudtyper och både återfuktar och exfolierar. Den innehåller växtextrakt av kamomill och lakrits som lugnar och skyddar huden. En perfekt första produkt för dig som vill få in milt exfolierande syror i din hudvårdsrutin. Förutom PHA-syra innehåller produkten även hyaluronsyra som är en molekyl som binder fukt, vilket är perfekt när huden har exfolierats. Kanske har du redan testat den här produkten, men under dess gamla namn ”Evening Restorative Complex”? Produkten har idag samma innehåll men bara nytt utseende och namn!

Vi hoppas att du har hittat några produkter du kanske är intresserad av, annars är det bara att fortsätta utforska hudvårdsdjungeln!