Skönhetsbehandlingar under vintern

Att göra en skönhetsbehandling på salong kan vara ett perfekt komplement till din dagliga hudvårdsrutin eller som en extra behandling för att underlätta sminkprocessen. Det kan vara allt från att göra en ansiktsbehandling med peelande effekt eller att testa på brow lift. Oavsett vad du är intresserad av rekommenderar vi att testa SKIN RETREAT i Helsingborg. Nedan följer några av de populäraste behandlingarna som du kan få på salongen. Kanske är det något som lockar extra mycket?

  • Browlift är den populära ögonbrynsbehandlingen som ger en WOW-effekt på dina egna bryn. I den här behandlingen ingår ingen färgning men brynen kammas alltid med keratin som avslutning. Brynfärgning går att komplettera med!
  • Lash lift blev väldigt populärt för några år sedan där metoden går ut på att snygga till och semi-permanent böja ens egna naturliga ögonfransar. Det handlar alltså inte om någon fransförlängning som behöver fyllas på med jämna mellanrum. Även om lash lift också försvinner efter ett tag är det inga låtsasfransar du behöver gå och fylla på. Det ger en naturlig mascara-effekt som många älskar att vaka upp till. På så sätt minskas processen med smink på morgonen för de som önskar.
  • Ansiktsbehandling med avancerad hudvård kan till exempel vara kemisk peeling. Det är ett snabbt och effektivt sätt att förbättra hudens egen struktur och jobba på att få bort pigmenteringar som kan ha orsakats av solen. Peelingen hjälper till att stimulera nybildning av hudceller för att ge lyster samtidigt som hudvård och smink ligger bättre på huden. Med hjälp av olika syror får huden ett fräschare, slätare och yngre utseende. Behandlingen innehåller retinol (vitamin A) och bör inte utföras på den hud som är känslig eller allergisk. Inte heller om du har en skadad eller trasig barriär eller är gravid. Kontakta salongen för att berätta om ditt hudtillstånd så får du hjälp med vilken behandling som kan passa.