Kontorshotell Landskrona och kontorshotell Helsingborg

Ett företag med anställda som för jobbar hemifrån, eller som har problem med sitt nuvarande kontor, behöver antagligen se över alternativen. För ett trivsamt och fungerande kontor, eller en företagslokal, har ett konkret samband med de anställdas prestation och mående. Så att ha en plats att vara på, och att faktiskt trivas där, är viktigare än du kanske har trott. Lyckligtvis finns det ett mycket fördelaktigt alternativ som knappast kan gå fel, nämligen ett kontorshotell.

Vad är ett kontorshotell?

På Skånes vackra landsbygd finns ett nyrenoverat kontorshotell som är perfekt för dig som har letat efter ett kontorshotell Helsingborg eller ett kontorshotell Landskrona. Det är samma sak som företagshotell Helsingborg eller företagshotell Landskrona, och det ligger även i närheten av Malmö och Lund.

Med detta kontorshotell behöver du inte offra bekvämligheterna eller lyxen som finns i stadskontoren, utan du får möjlighet att hyra allt ifrån konferens- eller möteslokaler och en stor industrilokal för studio eller produktion, till skräddarsydda lokalutrymmen och härliga utemiljöer. På kontorshotellet kan du såklart även hyra kontor, och då kan du välja mellan 8-1200 m2.

Titta här om du behöver hyra kontor Helsingborg eller hyra kontor Lund, men vill komma ifrån de stökiga stadsmiljöerna. Välj istället det lantliga alternativet i en 1800-talsbyggnad, men med alla moderna och funktionella fördelar.

Vad finns det för andra fördelar?

Vi har redan nämnt flera fördelar med kontorshotellet, men det finns även fördelar som handlar om trygghet och ekonomi. Ett nystartat eller litet företag har ju antagligen inte ekonomin eller stabiliteten att köpa ett kontorsutrymme, och då är hyra ett både säkrare och billigare alternativ.

Att hyra ett kontor på ett kontorshotell innebär även att företaget kommer att arbeta i närheten av andra företag. Det kan resultera i en tillväxt gällande kompetens, erfarenhet, kunskap och kanske till och med vänskap.

Så ta en titt på kontorshotellet och ge ditt företag förmåner som kommer att lyfta er till skyarna. Lycka till!